Biscuiți Cu Melasă Cu Gheață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu melasă cu gheață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 55 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Melasă, Mini pâini de dovleac cu gheață cu melasă, și 10 zile de cookie-uri: cookie-uri de melasă Chewy.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați foile de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți zahărul brun, scurtarea și melasa cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Bateți în ouă. Se amestecă ingredientele cookie rămase până se omogenizează bine. (Aluatul va fi lipicios.)
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la aproximativ 1 inch distanță pe foile de prăjituri.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de glazură până se omogenizează.
Stropiți glazura peste fursecuri.