Biscuiți Cu Iaurt Cu Căpșuni
Scones de iaurt de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 10 cenți pe porție. Un amestec de praf de copt, iaurt de căpșuni, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Iaurt Cu Căpșuni, Biscuiți Cu Iaurt, și Biscuiți Cu Iaurt De Caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Cernem făina și praful de copt într-un castron mare. Folosind degetele, frecați untul până când amestecul seamănă cu o textură sfărâmicioasă.
Adăugați iaurtul dintr-o dată și amestecați scurt pentru a forma un aluat moale.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1 inch grosime. Scufundați un tăietor de 3 inci în puțină făină și scoateți 12 scones. (Va trebui să re-roll aluatul pentru a obține 12.)
Așezați scones la o distanță de 2 inci pe foi de copt.
Ungeți blaturile cu lapte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute sau până când crește și se rumenesc. Cel mai bine servit proaspăt copt cu unt.