Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz
Scones de ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de praf de copt, nuci pecan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Portocalii, și Biscuiți Cu Cremă De Ovăz.
Instrucțiuni
Coaceți ovăzul într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci la 400 timp de 6 minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Combinați ovăzul și următoarele 5 ingrediente.
Tăiați untul în amestec de ovăz cu un blender sau o furculiță de patiserie până se sfărâmă. Se amestecă împreună 2/3 cană de zară și ou.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite și se formează aluat.
Întoarceți aluatul pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Formați aluatul într-un cerc de 7 1/2 inch.
Combinați 3 Linguri. zahăr și 1/2 linguriță. scorțișoară.
Ungeți aluatul cu 1 1/2 lingură. lapte bătut.
Se presară cu amestec de zahăr și nuci pecan.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Tăiați în 8 pene; serviți imediat.