Biscuiți Cu Dovleac-Parmezan
Biscuiti dovleac-parmezan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 16 porții cu 129 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praf de copt, nucșoară, dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Parmezan De Dovleac, Biscuiți Cu Busuioc Parmezan, și Biscuiți Cu Parmezan Crocant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F; tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți făina, praful de copt, zahărul, sarea și nucșoara într-un bol mare.
Bateti in 1 lingura parmezan.
Adăugați untul tăiat cubulețe și lucrați-l cu vârful degetelor până când amestecul arată ca niște firimituri grosiere.
Se amestecă dovleacul și smântâna într-un bol mic și se toarnă peste amestecul de făină.
Se amestecă cu mâinile sau cu o furculiță pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și rulați-l într-un dreptunghi gros de 3/4 inci folosind un sucitor cu făină.
Tăiați biscuiții folosind un tăietor rotund de 2 inci și aranjați aproximativ 2 inci pe foaia de copt pregătită.
Ungeți blaturile cu unt topit și presărați cu restul de 1 lingură de parmezan.
Coaceți până la aur, 15 până la 20 de minute.
Transferați foaia de copt într-un suport și lăsați biscuiții să se răcească ușor înainte de servire sau să se răcească complet și să înghețe (Vezi nota bucătarului).
Fotografie realizată de Con Poulos