Biscuiți Cu Cremă De Înger
Biscuiții cu cremă de înger sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 12 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie activă, jumătate și jumătate, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți înger : biscuiți ușori făcuți cu drojdie, Angel Biscuits, și Angel Biscuits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mediu. Se amestecă zahărul. Se amestecă amestecul Bisquick și jumătate și jumătate până se formează aluatul.
Întoarceți aluatul pe suprafața Generos prăfuită cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori.
Tăiați cu tăietor de 2 inci înmuiat în amestec Bisquick.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 30 de minute sau până se înmoaie și se umflă.
Încălziți cuptorul la 218°.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.