Cookie-urile de condimente ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 254 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, scorțișoară măcinată, unt g și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Condimentează-Ți Viața: Fursecuri Pentru Micul Dejun Cu Condimente De Dovleac, Cookie-uri cu condimente de dovleac fără Gluten {cookie-uri pentru cancerul copiilor}, și Pumpkin Spice Spritz cookie-uri / cookie-uri pentru cancerul copiilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați coacăzele în coniac timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2
Se amestecă împreună făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele, sarea și ciocolata neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Se amestecă bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Puneți untul, zahărul, vanilia și coaja de lămâie și portocală într-un mixer cu suport prevăzut cu atașamentul bătătorului și bateți pentru a combina, dar nu aerați mult, aproximativ 1 minut. Cu mixerul pornit, adăugați încet oul și amestecați aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Vanilie
Unt
Lămâie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
5
Adăugați ingredientele uscate, urmate de coacăze și coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
6
Se amestecă până când totul se unește.
7
Frământați ușor aluatul în castron cu mâinile până când se unește și este uniform. Împărțiți aluatul în bucăți de 1 3/4-oz / 50g și formați fiecare bucată într-o bilă perfect rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Așezați bilele pe 1 sau 2 foi de copt tapetate cu hârtie pergament, distanțându-le la aproximativ 3/4 inch / 2 cm și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
9
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F / 190 buc. C.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți prăjiturile timp de 15 până la 20 de minute, până când partea superioară se întărește, dar centrul este încă ușor moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți din cuptor. Odată ce fursecurile au ieșit din cuptor, lăsați să se răcească doar 5 minute, apoi transferați-le pe o grătar. În timp ce fursecurile sunt încă calde, amestecați ingredientele glazurii până se formează o glazură subțire și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Dressing Japonez De Susan Preparat
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Bateti
Cuptor
12
Se toarnă 1 lingură de glazură peste fiecare biscuit, lăsându-l să picure și se acoperă biscuitul cu o peliculă foarte subțire, aproape transparentă. Finalizați fiecare cu 3 bucăți de coajă confiată așezate în centru. Se lasă la setat și se servește sau se păstrează într-un recipient etanș pentru o zi sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Dressing Japonez De Susan Preparat
13
Yotam Ottolenghi deține un grup omonim de restaurante cu patru sucursale în Londra, plus un restaurant high-end, Nopi, tot în Londra. Cartea sa de bucate din 2011, Plenty, a fost un bestseller din New York Times. Sami Tamimi este partener și bucătar șef la Ottolenghi și coautor al Ottolenghi: cartea de bucate.