Mix rapid pentru coacere

Mix rapid pentru coacere
Amestecul de coacere rapidă durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 12 cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 48. O porție conține 166 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsime. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, shortening cu aromă de unt, cremă de tartru și făină. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17%, ceea ce este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum amestec de copt, amestec de copt cu amestec de clătite și amestec de copt multicereal.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Păstrați într-un recipient ermetic într-un loc răcoros și uscat sau în congelator timp de până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită1-1/2 Cani De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită
3
Coacerea rapidă
4
Amestecul poate fi folosit pentru a pregăti următoarele rețete (găsesc și în Căutare de rețete): Tort cu cafea cu scorțișoară, biscuiți aurii și pâine de porumb de țară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista