Biscuiți Cu Ciocolată Dublă Din Făină De Cocos
Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 18. 184 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chipsuri de ciocolată, făină de nucă de cocos, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brioșe Cu Făină De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Dublă, Cookie-Uri Cu Ciocolată Dublă Cu Făină Cu Creștere Automată, și Fursecuri cu făină de năut cu ciocolată dublă (P + fără cereale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F. pregatiti o tava de copt unsa sau tapetata cu folie. Puteți folosi pergament sau folie antiaderentă, dar ar putea face ca cookie-urile să se răspândească puțin mai mult.Cu un mixer electric, bateți untul și zahărul până devin ușoare și pufoase.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Se amestecă pudra de cacao și se bate până se omogenizează, apoi se amestecă făina de cocos.
Adăugați chipsurile de ciocolată. În acest moment puteți amesteca și nucile sau le puteți lăsa afară și pur și simplu presărați-le deasupra fursecurilor necoapte.
Lăsați aluatul de biscuiți să stea aproximativ 5 până la 10 minute pentru a se îngroșa (făina de cocos absoarbe umezeala).Aruncați aluatul de prăjituri cu lingurițe rotunjite pe o foaie de copt, lăsând 2 inci între fursecuri.
Coaceți 13 minute sau până când cookie-urile sunt ușor setate în centru. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt câteva minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a termina răcirea.