Biscuiți cu chipsuri de cireșe

Biscuiți cu chipsuri de cireșe
Biscuiții cu chipsuri de cireșe durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 237 de calorii. Această rețetă servește 24 și costă 58 de cenți per porție. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați extract de migdale, zahăr, fulgi de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 9%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi prăjituri cu ciocolată și cireșe, prăjituri cu ciocolată și cireșe și prăjituri cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, cremă unt și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Chedder.4 Felii De Brânză Chedder.
Migdale Feliate Prăjite și Zmeură Proaspătă Suplimentară, OpționalMigdale Feliate Prăjite și Zmeură Proaspătă Suplimentară, Opțional
Arc De CiocolatăArc De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp MărunțităAmbalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp Mărunțită
2
Adăugați gălbenușul de ou și extractul de migdale; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr SpumantGarnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr Spumant
Colorant Alimentar și Stropire Pentru Decorare, OpționalColorant Alimentar și Stropire Pentru Decorare, Opțional
3
Combinați făina, fulgii de porumb și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă chipsurile. Modelați în 1 inch. mingi; așezați 2 inchi una de cealaltă pe foi de copt unse. Ungeți fundul sticlei cu spray de gătit, apoi scufundați în zahăr. Aplatizați fursecurile cu paharul pregătit, scufundați din nou în zahăr după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Frunze De Salvie Proaspătă, Tocate1/3 Cană Frunze De Salvie Proaspătă, Tocate
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate SubțiriCăpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri
Pastramă Delicată FeliatăPastramă Delicată Feliată
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Arc De CiocolatăArc De Ciocolată
O Ceapă Galbenă Medie, Tăiată în Sferturi Apoi Feliate Subțiri Poate Fi înlocuită, Dar Cippolini SuntO Ceapă Galbenă Medie, Tăiată în Sferturi Apoi Feliate Subțiri Poate Fi înlocuită, Dar Cippolini Sunt
(cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)(cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)1 Bloc De Ciocolată Semidulce (5 Uncii), Tăiată în Bucăți (recomandat: Callebaut)
4
Coaceți la 375° timp de 10-12 minute sau până când fursecurile devin aurii pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate SubțiriCăpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--
5
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Bodegas Naveran Brut Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista