Biscuiți Cu Ceapă Brânză
Rețeta biscuiților cu ceapă brânză este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, Chowder de ceapă cu Popovers de ceapă brânză, și Biscuiți Cu Usturoi Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa într-un castron mic pentru microunde; acoperiți și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 1-2 minute sau până se înmoaie. Într-un castron mic, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă brânza și ceapa. Se amestecă laptele de unt doar până se umezește.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați de 8-10 ori. Pat sau rola într-un 4-in. cerc; tăiat în patru pene.
Loc 2 în. separat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 450 la 8-12 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.