Biscuiți Cu Arpagic
Nevoie de un garnitură vegetariană? Biscuiții cu arpagic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 257 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Arpagic, Biscuiți Cu Arpagic, și Biscuiți Cu Arpagic Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete.
Adăugați untul și amestecați la viteză mică până când untul are dimensiunea mazărelor. Cu mixerul scăzut, adăugați jumătate și jumătate și bateți până se amestecă.
Adăugați arpagicul și amestecați până se combină.
Aruncați aluatul pe o scândură bine înmuiată și frământați ușor într-un dreptunghi gros de 3/4 inci.
Tăiați rundele cu un tăietor rotund de 2 1/2 inci și așezați-le pe o tigaie căptușită cu hârtie pergament.
Ungeți cu spălarea ouălor.
Coaceți timp de 20 până la 22 de minute, până când blaturile se rumenesc și interiorul este ferm.