Biscuiți Cu Aluat FiberOne Herman

Biscuiți Cu Aluat FiberOne Herman
Biscuiții FiberOne Herman Sourdough ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 144 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, lapte de unt, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți Cu Aluat, Biscuiți cu aluat de bunica, și Mărturisirea # 52: Sourdough este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista