Biscuiți Cu Afine
Afine Scones ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 70 de cenți pe porție. Această masă de dimineață are 152 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ou, amestec original, zahăr turbinado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți De Afine + Glazură De Brânză Cremă De Afine, Biscuiți de afine cu gem de nucă de cocos de afine, și Biscuiți De Ovăz Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, afinele și zahărul granulat.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, extractul de migdale, vanilia și oul până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de firimituri cu furculița doar până se formează aluatul.
Împărțiți aluatul în jumătate. Cu mâinile presărate cu amestec Bisquick, formați aluatul în runde de 2 (6 inci) la aproximativ 3 inci distanță pe foaia de prăjituri.
Se periază cu frișcă; se presară cu zahăr grosier. Folosind cuțit pulverizat cu spray de gătit, tăiați fiecare rundă în 6 pene, dar nu separați.
Coaceți 13 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Separați cu grijă pene cu cuțit.