Biscuiți Clasici

Biscuiți Clasici
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Scones clasice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gem, frișcă grea, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Biscuiți clasici, Biscuiți Clasici, și Biscuiți Clasici Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați foaia de copt cu margini mari cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Bateți făina, zahărul și praful de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți 3/4 cană de lapte, ou și ulei într-un castron mic pentru a amesteca. Adăugați treptat amestecul de lapte la ingredientele uscate, aruncând până se formează aglomerări umede și adăugând mai mult lapte cu linguri dacă aluatul este uscat. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată; frământați ușor câteva ture până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Scoateți aluatul până la o grosime de 1 inch. Folosind 2 tăietor cu diametrul de 1/2 inch, tăiați scones. Adunați resturi de aluat; apăsați până la grosimea de 1 inch și tăiați mai multe scones.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Transferați pe foaia pregătită.
7
Coaceți scones până la auriu deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 14 minute. Se răcește pe foaie 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transfer în Coș.
9
Se servește cald cu unt, gem și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
UntUnt
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista