Biscuiți Cheddar Ușor De Copt
Nevoie de un garnitură vegetariană? Biscuiții Cheddar ușor de copt ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 185 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, praf de copt calumet, brânză cremă de ceapă philadelphia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Cheddar Ușor De Copt, Biscuiți Cheddar Ușor De Copt, și Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II – face aceste biscuiți garlicky brânzos la domiciliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Se amestecă făina, praful de copt, crema de tartru, zahărul și sarea într-un castron mediu.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă brânza Cheddar.
Adăugați lapte; se amestecă până când amestecul formează aluat moale.
Așezați pe o suprafață ușor făinată; frământați de opt până la 10 ori sau până se omogenizează. Îndepărtați aluatul în pătrat de 6 inci.
Așezați pe o foaie de copt ung.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc.
Întindeți fiecare biscuit cald împărțit cu 2-1 / 2 lingurițe. din crema de brânză răspândită.