Biscuiți Cheddar Din Făină De Porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones Cheddar din făină de porumb. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 15. Un amestec de sare de mare grosieră, făină de porumb măcinată cu piatră, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar-Biscuiți Din Făină De Porumb, Biscuiți din făină de porumb cu salvie și Cheddar, și Biscuiți Din Făină De Porumb De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
În robotul de bucătărie, Așezați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și ardeiul roșu.
Adăugați 3/4 cană de unt. Acoperiți; procesați cu impulsuri on-and-off de 3 sau 4 ori sau până când amestecul arată ca o masă grosieră.
Puneți amestecul într-un castron mare; se amestecă brânza. Într-un castron mic, bateți oul și zeama cu biciul până se omogenizează.
Adăugați amestecul de ouă la ingredientele uscate, amestecând doar până la umezire.
Pe suprafața făinoasă, frământați ușor aluatul de 3 sau 4 ori. Pat aluat în dreptunghi de 10x7 inch.
Tăiați aluatul în 15 pătrate.
Așezați pătrate pe foaia cookie.
Ungeți blaturile cu unt topit; se presară cu sare de mare.
Coaceți 20 de minute sau până devin aurii.