Biscuiți Cheddar
Biscuiții Cheddar sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 40 de porții cu 124 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zară, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), și Mad Cheddar: Biscuiți Pentru Micul Dejun Cu Piper Negru Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Combinați toate ingredientele uscate într-un castron mare. Radeți untul congelat prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie și aruncați untul ras cu ingrediente uscate până când untul este acoperit cu făină. Frecați untul și făina între degete până se amestecă uniform.
Adăugați zară și brânză Cheddar rasă. Se amestecă scurt până se formează o masă shaggy. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați foarte ușor până când ingredientele sunt amestecate uniform.
Rulați la o grosime de aproximativ 1/2 până la 3/4 inci și folosiți un tăietor de biscuiți de 2 inci pentru a tăia runde.
Așezați pe foi de copt. Reroll ce a mai rămas din aluat. Ar trebui să aveți aproximativ 40 de biscuiți. Aruncați bucățile de aluat rămase.
Ungeți blaturile biscuiților cu smântână grea.
Puneți un vârf de cheddar ras deasupra fiecărui biscuit.
Coaceți până se rumenesc, rotind o dată, aproximativ 20 de minute.Notă: am constatat că scufundarea tăietorului de biscuiți într-un vas mic de făină pe măsură ce tăiați ajută cu adevărat la prevenirea lipirii aluatului de el.