Biscuiti cu mere cu caramel
Biscuiții cu mere caramel necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 271 de calorii , 6 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 24 și costă 66 de cenți per porție. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Halloween-ul va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de nuci, zahăr de cofetarie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort cu mere cu glazură de zahăr brun caramel , porumb caramel infuzat cu mere și tartă cu mere-cheesecake cu glazură de caramel sărat .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Bateți zahărul de cofetă, untul și 1 lingură concentrat de suc de mere într-un castron folosind un mixer electric până devine ușor și pufos; se amestecă făina și sarea până când aluatul se omogenizează.
Rulați aluatul în bile de 3/4 inci și aranjați-le pe foi de copt neunsate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile devin maro auriu deschis, 12 până la 17 minute. Introduceți imediat scobitori în centrul fiecărui prăjitură.
Pune fursecurile pe un grătar pentru a se răci complet.
Combinați caramelele, 2 linguri de concentrat de suc de mere și apă într-o cratiță la foc mic; gătiți și amestecați până când amestecul este omogen, 5 până la 10 minute. Peste fiecare prăjitură se pune sos de caramel, lăsând să se scurgă excesul de sos de caramel.
Se toarnă nucile pe o farfurie. Apăsați partea de jos a fiecărui fursec acoperit cu caramel în nuci și transferați-o pe o foaie de hârtie cerată pentru a se întări.