Biscuiti cu crema

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., prăjiturile cu smântână ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 5 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 56 de calorii . Dacă aveți la îndemână unt, făină, smântână groasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Tartă de afine cu frișcă de brânză cu frișcă , pufurile cu cremă espresso și Cum să faceți înghețată fără aparat de înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, zdrobiți untul și făina împreună până când sunt omogene și cremoase. Bateți smântâna, câte 1 până la 2 linguri o dată, până se combină bine.
Răzuiți aluatul pe o foaie mare de folie de plastic, înfășurați strâns și lăsați la rece cel puțin 1 oră până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie de copt.
Întindeți aluatul cu o grosime de 1/4 inch pe o suprafață de lucru înfăinată și tăiați-l în cercuri de 2 inchi cu un tăietor.
Puneți zahărul într-un castron puțin adânc și înmuiați fiecare fursec în zahăr pe ambele părți.
Pune fursecurile pe foile de copt pregătite.
Coaceți fursecurile în cuptorul preîncălzit până când marginile devin maro deschis, 10 până la 12 minute. Se lasa sa se raceasca aproximativ 5 minute pe foi inainte de a se scoate sa se raceasca complet pe rafturi.