Biscuit Ciuperci Coace
Reteta biscuit ciuperci coace se poate face în aproximativ 35 de minute. Pentru 1,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 448 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare, unt, bulion de pui și boia de ardei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți De Ton Coaceți, Biscuit Coace Caserola, și Coaceți Biscuiții Cu Ouă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile în unt. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion și lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie, pudra de ceapă, pudra de usturoi, sarea, piperul și boiaua.
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt. Aranjați biscuiții deasupra.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 15-20 minute sau până când biscuiții se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "