Biscotti De Ciocolată Albă-Caise

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti cu ciocolată albă-caise. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 222 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de migdale, migdale de plantat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscotti Cu Caise Și Ciocolată Albă, Biscotti De Caise-Ciocolată-Migdale, și Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă în ouă, ciocolată, suc și extract.
Adăugați făina, praful de copt și sarea; se amestecă bine. Se amestecă ingredientele rămase.
Formați 1/2 din aluat în jurnal de 15x2 inci în centrul fiecăreia dintre cele 2 foi de copt unse și ușor făinate.
Coaceți 30 min sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor; se răcește 10 min. pe rafturi de sârmă.
Așezați pe placa de tăiere.
Tăiați fiecare buștean în 16 felii; așezați, tăiați părțile în jos, pe foi de copt.
Coaceți încă 20 de minute., întorcându-se după 15 min.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto