Biscotti De Alune-Migdale Prăjite
Reteta prajita Biscotti alune-migdale ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 1 oră și 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 176 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 30. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Unt De Alune De Migdale Prăjite, Biscotti Cu Alune De Ciocolată, și Biscuiți cu ciocolată și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți o tigaie mare. Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea si zaharul impreuna.
Transferați 1/2 cană din amestec într-un robot de bucătărie.
Adăugați migdalele prăjite și macinați până la fin și pudră, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați la ingredientele uscate.
Adăugați ciocolata tocată și alunele întregi și amestecați.
Bateți ouăle, extractele și lichiorul de migdale împreună.
Se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă. Aluatul poate părea uscat, dar se va uni pe măsură ce îl lucrați. Dacă aluatul nu se reunește, adăugați apă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 2 bucăți egale. Udați-vă mâinile și rotiți fiecare bucată de aluat într-un buștean aplatizat de aproximativ 10 inci lungime, 3 inci lățime și 1 inci înălțime.
Transferați buștenii în tigaie, lăsând cel puțin 3 inci între bușteni (se vor răspândi în timpul coacerii).
Coaceți până se rumenesc, 25 până la 30 de minute, rotind tigaia după 15 minute pentru a asigura o coacere uniformă.
Lăsați să se răcească 30 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade. Transferați cu atenție buștenii pe o placă de tăiere. Ștergeți tigaia și ungeți-o din nou.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați buștenii pe diagonală în felii groase de 1/2 inci, aruncând capetele. Aranjați feliile tăiate cu fața în sus pe tava de foi.
Coaceți până la prăjit, 20 până la 25 de minute. Opriți cuptorul, deschideți ușa cuptorului și lăsați să se răcească complet în cuptor pentru a seta ciocolata. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.