Biscotti de alune de scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 30. 158 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti De Ciocolată Cu Alune, Biscotti Cu Alune De Ciocolată, și Biscotti De Ciocolată-Alune.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F(175 grade C). Ungeți o foaie sau o linie de prăjituri cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ouă și vanilie. Cerneti impreuna faina, scortisoara, praful de copt si sarea; se amestecă în amestecul de ouă. Se amestecă alunele. Formați aluatul în două bușteni egali de aproximativ 12 centimetri lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Alune
Scorțișoară
Vanilie
Unt
Cremă
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Locul Busteni pe foaie de copt, și aplatiza la aproximativ 1/2 inch grosime.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când marginile sunt aurii și centrul este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor pentru a se răci pe tigăi. Când pâinile sunt suficient de reci pentru a le manipula, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia pâinile în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Întoarceți feliile pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Foaie De Copt
Cuptor
6
Coaceți încă 10 minute, întorcându-vă o dată. Se răcește complet și se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei.