Biscotti de afine uscate și ciocolată albă

Biscotti de afine uscate și ciocolată albă
Afine uscate și ciocolată albă Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 28. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti De Ciocolată Albă Cu Afine, Biscotti De Afine Cu Ciocolată Albă, și Biscotti De Ciocolată Albă-Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de hârtie mare de copt mare cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați 2 1/2 căni de făină, 1 linguriță praf de copt și 1/2 linguriță sare într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, untul, 2 ouă și extractul de migdale într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă amestecul de făină, apoi afine uscate. Împărțiți aluatul în jumătate. Folosind mâinile făinoase, modelați fiecare piesă în bușteni de 2 1/2 inch lățime, 9 1/2 inch lungime, 1 inch înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Transferați ambele bușteni pe foaia de copt pregătită, distanțând uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Bateți albușul de ou într-un castron mic până se spumează; periați glazura de albuș de ou deasupra și părțile laterale ale fiecărui buștean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Coaceți buștenii până se rumenesc (buștenii se vor răspândi), aproximativ 35 de minute. Se răcește complet pe foaie pe raft. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați jurnalele pe suprafața de lucru. Aruncați pergamentul. Folosind cuțit zimțat, tăiați buștenii pe diagonală în felii de 1/2 inch lățime. Aranjați felii, tăiate cu fața în jos, pe aceeași foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
8
Coaceți 10 minute;întoarceți biscotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți până când începeți să colorați, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați biscotti în raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
11
Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu peste apă fierbinte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
12
Scoateți din apă. Folosind furculița, stropiți ciocolata peste biscotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BiscottiBiscotti
ApăApă
13
Lăsați să stea până când ciocolata se stabilește, aproximativ 30 de minute. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Congelați în recipient etanș. Dezghețați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Revista