Biscotti de afine uscate și ciocolată albă
Afine uscate și ciocolată albă Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 28. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti De Ciocolată Albă Cu Afine, Biscotti De Afine Cu Ciocolată Albă, și Biscotti De Ciocolată Albă-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de hârtie mare de copt mare cu hârtie pergament.
Combinați 2 1/2 căni de făină, 1 linguriță praf de copt și 1/2 linguriță sare într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, untul, 2 ouă și extractul de migdale într-un castron mare până se omogenizează bine.
Se amestecă amestecul de făină, apoi afine uscate. Împărțiți aluatul în jumătate. Folosind mâinile făinoase, modelați fiecare piesă în bușteni de 2 1/2 inch lățime, 9 1/2 inch lungime, 1 inch înălțime.
Transferați ambele bușteni pe foaia de copt pregătită, distanțând uniform.
Bateți albușul de ou într-un castron mic până se spumează; periați glazura de albuș de ou deasupra și părțile laterale ale fiecărui buștean.
Coaceți buștenii până se rumenesc (buștenii se vor răspândi), aproximativ 35 de minute. Se răcește complet pe foaie pe raft. Mențineți temperatura cuptorului.
Transferați jurnalele pe suprafața de lucru. Aruncați pergamentul. Folosind cuțit zimțat, tăiați buștenii pe diagonală în felii de 1/2 inch lățime. Aranjați felii, tăiate cu fața în jos, pe aceeași foaie.
Coaceți 10 minute;întoarceți biscotti.
Coaceți până când începeți să colorați, aproximativ 5 minute.
Transferați biscotti în raft.
Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu peste apă fierbinte până se omogenizează.
Scoateți din apă. Folosind furculița, stropiți ciocolata peste biscotti.
Lăsați să stea până când ciocolata se stabilește, aproximativ 30 de minute. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Congelați în recipient etanș. Dezghețați la temperatura camerei.)