Biscotti cu migdale și lămâie înmuiate în ciocolată albă
Biscotti cu migdale și lămâie înmuiați în ciocolată albă este un aperitiv fără gluten și fără lactate . Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 241 de calorii , 4 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți zahăr, făină de porumb, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 25% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Biscotti cu lămâie și migdale înmuiați cu ciocolată albă, Biscotti cu migdale și lămâie înmuiați în ciocolată albă și Biscotti cu nuci amestecate în ciocolată albă .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Tapetați o tavă mare de copt cu hârtie de copt. Într-un castron mare, amestecați făina, mălaiul, praful de copt și sarea.
Într-un alt castron mare, bate zahărul și ouăle cu un amestec electric până când sunt galben pal, aproximativ 3 minute.
Amestecați coaja de lămâie și apoi făina și bateți până se omogenizează. (Aluatul va fi lipicios). Se amestecă migdalele.
Lasam aluatul sa se odihneasca 5 minute.
Împărțiți aluatul uniform în 2 movile egale și puneți-l pe tava de copt pregătită. Cu mâinile umede, distanțați aluatul în mod uniform și formați 2 bușteni (9 pe 3 inchi).
Coaceți 35 de minute până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 5 minute. Folosind un cuțit zimțat, tăiați buștenii în cruce în felii diagonale de 3/4 inci grosime. Aranjați biscottii cu partea tăiată în jos pe aceeași foaie de copt.
Coaceți până când fursecurile devin aurii pal, aproximativ 25 de minute.
Lasati sa se raceasca complet.
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron mediu.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul cratiței nu atinge apa. Se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Înmuiați capătul fiecărui biscotti în ciocolată.
Transferați biscottii înmuiați pe un grătar, așezați peste o foaie de copt, până când ciocolata se întărește. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Nucă de cocos Wilson Creek cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Nucă de cocos Wilson Creek]()
Nucă de cocos Wilson Creek