Biscotti Cu Ghimbir Dublu
Dublu Biscotti ghimbir ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 44. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscotti dublu cu ciocolată neagră și ghimbir, Biscotti Cu Ciocolată Dublă, și Biscotti Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. Se pulverizează foaia de cookie cu spray de gătit. Face tort și cookie se amestecă ca regia pe cutie pentru gingersnaps, folosind 1/4 ceasca de faina, 2 linguri de unt si 1/4 cana de apa. Se amestecă ghimbirul. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate în dreptunghi de 11x5 inci pe foaia de cookie.
Coaceți 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foaia cookie 10 minute.
Tăiați transversal în felii de 1/2 inch. Întoarceți felii tăiate în jos pe foaia de cookie.
Coaceți aproximativ 15 minute, rotind o dată, până când sunt crocante și maro deschis. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mic cu microunde, ciocolată albă cu microunde descoperită la 1 minut până la 1 minut 30 de secunde, amestecând o dată, până când se înmoaie și ciocolata poate fi agitată netedă. Înmuiați un capăt al fiecărui cookie cam la jumătate în ciocolată albă.
Așezați pe hârtie cerată până când este setată.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.