Biscotti Cu Brânză Sărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Biscotti cu brânză sărată. O porție conține 65 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, crema fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare sunt Biscotti Savuroși Cu Două Brânzeturi, Ulei De Măsline Și Ierburi Savuroase Biscotti, și Cimbru Trei Brânză Cremă De Brânză Dovleac Scones.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Combinați smântâna și următoarele 2 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel de sârmă până se omogenizează. Se amestecă brânza; se adaugă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează bine (aluatul va fi sfărâmicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 7 sau 8 ori. Formați aluatul într-o rolă lungă de 16 inci.
Așezați rola pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și aplatizați rola la grosimea de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Scoateți rola de pe foaia de copt într-o grătar și lăsați să se răcească 10 minute.
Tăiați rola în diagonală în felii de 24 (1/2 inch) și așezați, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și coaceți 15 minute. Întoarceți feliile și coaceți încă 15 minute (biscotti va fi ușor moale în centru, dar se va întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; lăsați să se răcească complet pe grătar.