Biscotti condimentați: Bicciolani di Vercelli

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Biscotti condimentați: Bicciolani di Vercelli. Această rețetă face 25 de porții cu 99 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Biscotti Condimentați Cu Dovleac, Brioșe de turtă dulce cu Streusel condimentat și sos tare condimentat, și Cel Mai Bun Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un bol mare de amestecare sau bolul unui mixer electric cu suport echipat cu un accesoriu pentru palete, Cerneți împreună toate, cu excepția a 1 lingură de făină, zahăr și condimente.
Adăugați toate, cu excepția a 1 lingură de unt, cele 2 ouă și gălbenușurile de ou. Bateți sau amestecați cu o lingură de lemn până când sunt bine combinate și pufoase. Acoperiți vasul de amestecare cu un prosop umed și lăsați să se odihnească într-un loc răcoros timp de 6 ore.
Folosiți untul și făina rămase pentru a unge ușor și făinați o foaie de prăjituri. Formați aluatul în rulouri cu mâinile.
Se introduce la cuptor și se coace 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până când buștenii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula în siguranță. Folosind un cuțit zimțat, tăiați cu atenție buștenii cookie pe părtinire, în felii care au o grosime de aproximativ 1/2 inci.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, fiecare biscotti întins pe partea sa, înainte de servire. Dacă doriți biscotti mai tari, coborâți cuptorul la 250 de grade F, așezați feliile rezultate plate pe foaia de prăjituri și reveniți la cuptor încă 5 minute pentru a usca biscotti pe toate părțile.