Biscochitos
Biscochitos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 6 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 33 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 92 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, semințe de anason, untură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Grași Topiți, Biscochitos Autentic, și Mi Tierra Biscochitos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În mixer stand, smântână împreună untură și zahăr la viteză medie până pufos. Cu mixer rulează pe scăzut, se adaugă ou, extract de vanilie, coniac, și semințe de anason și se amestecă până la omogenizare.
Adăugați făină, sare și praf de copt și amestecați doar până când aluatul se formează într-o bilă coezivă.
Formați aluatul în doi cilindri cu diametrul de aproximativ 1 1/2 până la 2 inci. Se răcește timp de 2 ore sau se înfășoară bine în folie de plastic și se păstrează la frigider până la 3 zile. Pentru depozitare mai lungă, înghețați buștenii bine înfășurați timp de câteva luni. Dezghețați în frigider timp de 1 zi înainte de utilizare.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un castron mic și dați deoparte.
Tăiați cilindrii în discuri de 1/4 inch și pe foi de cookie-uri unsuroase, lăsând un spațiu de 1/2 inch între cookie-uri.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Înmuiați marginea fiecărui cookie în amestecul de zahăr de scorțișoară.
Se lasă să se răcească pe rafturi și se păstrează la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 5 zile.