Birria (tocană mexicană de capră și Chile)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Birria (capră mexicană și tocană de Chile). Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 373 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți chiles guajillo, oțet de cidru, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Birria De Capră (Tocană De Capră În Stil Jalisco), Birria, și Birria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea pe o foaie de copt, uscați-o, apoi frecați-o cu 2 lingurițe. sare.
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mare; acoperiți și îndepărtați de pe foc. Între timp, ardei iute.
Încălziți o tigaie din fontă sau o tigaie grea la foc mediu-mare. Prăjiți ardei iute în loturi, apăsând plat pe suprafața tigaiei cu clești și întorcându-se la pâine prăjită uniform, până se rumenesc ușor și se parfumează aproximativ 2 minute pe lot.
Adăugați ardei iute în apă fierbinte pe măsură ce sunt prăjiți și înmuiați, acoperiți, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Prăjiți căței de usturoi în aceeași tigaie, întorcându-se până se rumenesc peste tot. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja.
Transferați ardeii iute într-un blender (lichid de rezervă) și învârtiți cu usturoi, oțet și piloncillo. Se macină chimenul, oregano și cuișoarele într-un blender electric de condimente sau într-un mortar, apoi se adaugă în blender cu 1/4 cană lichid de înmuiere chile. Rotiți pentru a face o pastă groasă, adăugând puțin mai multă apă înmuiată, dacă este necesar.
Ungeți pasta peste carne, acoperiți și răciți cel puțin 8 ore și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți un suport de răcire metalic într-o tigaie de prăjire (suficient de mare pentru a ține carnea într-un singur strat) și turnați 3 căni de apă. Dacă apa vine deasupra rack, ridica rack cu tăietori cookie. Aranjați carnea pe raft. Acoperiți oala cu o foaie mare de folie grea și încrețiți folia în jurul marginii pentru a sigila bine.
Coaceți până când carnea este foarte fragedă, 4 până la 4 1/2 ore.
Transferați carnea pe o foaie de copt cu margini și acoperiți cu folie. Măsurați bulionul, îndepărtați grăsimea și adăugați suficientă apă pentru a face 3 căni.
Rotiți roșiile într-un blender până se omogenizează, apoi rotiți în bulion. Se strecoară într-o cratiță și se încălzește la foc mediu până la abur.
Împărțiți bucățile de carne între 6 boluri de supă și tocați aproximativ 1/2 cană de bulion peste fiecare. Condimentează cu mai multă sare după gust.
* Găsiți Cabrito, guajillo și ancho chiles și piloncillo (zahăr brun Mexican) pe piețele Latino. De multe ori puteți comanda cabrito și prin măcelării.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.