Birria (tocană mexicană de capră și Chile)

Birria (tocană mexicană de capră și Chile)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Birria (capră mexicană și tocană de Chile). Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 373 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți chiles guajillo, oțet de cidru, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Birria De Capră (Tocană De Capră În Stil Jalisco), Birria, și Birria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea pe o foaie de copt, uscați-o, apoi frecați-o cu 2 lingurițe. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mare; acoperiți și îndepărtați de pe foc. Între timp, ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Încălziți o tigaie din fontă sau o tigaie grea la foc mediu-mare. Prăjiți ardei iute în loturi, apăsând plat pe suprafața tigaiei cu clești și întorcându-se la pâine prăjită uniform, până se rumenesc ușor și se parfumează aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Adăugați ardei iute în apă fierbinte pe măsură ce sunt prăjiți și înmuiați, acoperiți, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Prăjiți căței de usturoi în aceeași tigaie, întorcându-se până se rumenesc peste tot. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați ardeii iute într-un blender (lichid de rezervă) și învârtiți cu usturoi, oțet și piloncillo. Se macină chimenul, oregano și cuișoarele într-un blender electric de condimente sau într-un mortar, apoi se adaugă în blender cu 1/4 cană lichid de înmuiere chile. Rotiți pentru a face o pastă groasă, adăugând puțin mai multă apă înmuiată, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PanelaPanela
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mortar și PistilMortar și Pistil
7
Ungeți pasta peste carne, acoperiți și răciți cel puțin 8 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Puneți un suport de răcire metalic într-o tigaie de prăjire (suficient de mare pentru a ține carnea într-un singur strat) și turnați 3 căni de apă. Dacă apa vine deasupra rack, ridica rack cu tăietori cookie. Aranjați carnea pe raft. Acoperiți oala cu o foaie mare de folie grea și încrețiți folia în jurul marginii pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Coaceți până când carnea este foarte fragedă, 4 până la 4 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați carnea pe o foaie de copt cu margini și acoperiți cu folie. Măsurați bulionul, îndepărtați grăsimea și adăugați suficientă apă pentru a face 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Rotiți roșiile într-un blender până se omogenizează, apoi rotiți în bulion. Se strecoară într-o cratiță și se încălzește la foc mediu până la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Împărțiți bucățile de carne între 6 boluri de supă și tocați aproximativ 1/2 cană de bulion peste fiecare. Condimentează cu mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
14
* Găsiți Cabrito, guajillo și ancho chiles și piloncillo (zahăr brun Mexican) pe piețele Latino. De multe ori puteți comanda cabrito și prin măcelării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
UmărUmăr
PanelaPanela
Piper GuajilloPiper Guajillo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista