Bing Cherry Delight

Bing Cherry Delight
Bing Cherry Delight necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 425 de calorii , 7 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 1,53 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor din sud. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și cumpărați cireșe, suc de lămâie, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mushroom Delight By Bing , Bing's Banana Cake și Bing's Lemon Tart .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați laptele și sucul de lămâie. Îndoiți cireșe. Într-un castron, bate smântâna până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor smântâna și nucile pecan în amestecul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Răspândiți într-un 11 inchi neuns. x 7 inchi. farfurie; se presară cu firimituri de napolitană. Acoperiți și congelați peste noapte sau până când sunt fermi. Poate fi congelat până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
3
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de tăiere.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista