Biluțe ușoare și distractive cu unt de arahide

Biluțe ușoare și distractive cu unt de arahide
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, biluțele ușoare și distractive cu unt de arahide ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. O porție conține 112 calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați miere, lapte praf, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut șiBilele de ovăz cu unt de arahide de nucă de cocos (aka Snow Balls) , Bilele de ovăz cu unt de arahide de nucă de cocos (alias Snow Balls) și Bilele de ovăz cu unt de arahide de nucă de cocos (alias Snow Balls) .

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele împreună (de preferință cu mâinile).
2
Rulați în bile de mărimea unor bile mari și lăsați la frigider. Opțional: rulați bile în pudră de cacao sau rulați bile în fulgi de nucă de cocos sau înmuiați în fondue de ciocolată. Mănâncă și bucură-te!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
La 8 PruneLa 8 Prune
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista