Persan "bile Matzoh" cu năut și pui (Gondi) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 467 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de stoc de legume, ulei de struguri, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de pui cu bile Matzoh, Supă de pui de primăvară cu bile Matzoh, și Supă de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face bilele matzoh, curățați ceapa într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Transferați într-un castron mare și amestecați oul, usturoiul, cardamomul, turmericul, uleiul, 2 lingurițe de sare și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Turmeric
Usturoi
Piper
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se amestecă făina de naut și puiul pentru a forma o pastă groasă. Acoperiți și păstrați aluatul la frigider timp de cel puțin 4 ore, sau până la 24 de ore, pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Năut
Pui întreg
Aluat
4
Udați-vă mâinile cu apă rece și rupeți bucățile de aluat de mărimea nucului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Aluat
Apă
5
Rotiți-le în bile netede, pentru a face un total de 30 de bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Într-un vas mare, aduceți cele 12 căni de stoc și 2 lingurițe de sare de mare la fierbere rapidă. Aruncați cu grijă găluștele în stoc. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute fără a deschide oala. Când este gata, gondi va fi ferm în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Îndepărtați-le cu o lingură cu fante. Stocul de gătit poate fi strecurat și folosit pentru bulionul de supă sau rezervat pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
8
Într-un al doilea vas, combinați cele 8 căni de bulion, morcov și năut și aduceți la fierbere. Pătrundeți limele de mai multe ori cu o furculiță și adăugați-le în stoc împreună cu apa lor de înmuiere. Coborâți focul și fierbeți, acoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Morcov
Var
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați ierburile și condimentați după gust cu sare și piper. Se amestecă sucul de lămâie chiar înainte de servire. Împărțiți gondi printre boluri de supă, turnați bulionul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Bulion
Ierburi
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
10
Opțiune Vegetariană
11
Folosiți 1 pachet (14 uncii) tofu ferm în locul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tofu Ferm
Pui întreg
12
Scurgeți și apăsați bine tofu-ul, apoi pulsați într-un robot de bucătărie până când este măcinat grosier până la consistența cărnii măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
13
Prima carte de bucate a Louisei Shafia, Lucid Food: Cooking for an eco-Conscious Life, a fost nominalizată la Premiul IACP. A gătit la restaurante notabile din New York și San Francisco, inclusiv Aquavit, Pure Food and Wine și Millennium. Rețetele ei au apărut în New York magazine, Yoga Journal, Food Network Magazine și în fiecare zi cu Rachael Ray. Uita-te pentru Louisa pe gustul canalului de gătit în seria de traducere, și vizitați-o la www.lucidfood.com.