Bile Matzo cu bulion de pui
Nevoie de un garnitură fără lactate? Bilele Matzo cu bulion de pui ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 161 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cap la magazin și ridica ceapa, qt. bulion de pui de cea mai bună calitate, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bulion de pui șofran cu bile de spanac Matzo, Supă de bile Matzo cu chifteluțe de pui și bulion de pui de casă, și Supă De Pui Cu Bile Matzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați ouăle, grăsimea, 1 1/2 linguriță. sare, nucșoară și 1/8 linguriță. pepper. Se amestecă masa matzo până se amestecă bine.
Adăugați 3 linguri. apă, pătrunjel și ceapă; se amestecă bine. Acoperiți și răciți timp de aproximativ 20 de minute.
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la fierbere la foc mare. Folosind mâinile, formați linguri rotunjite de amestec matzo (se va lipi ușor) în bile și aruncați în bulionul care fierbe. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor până când bilele matzo sunt spongioase și ușoare în centru (tăiate în 1 pentru a testa), aproximativ 30 de minute. Condimentează supa după gust cu sare și piper suplimentar.
Cu o lingură pliată, ridicați bilele matzo la bolurile de servire sau la un tureen.
Se toarnă bulion fierbinte peste ele.