Bile De Varză Murată

Bile De Varză Murată
Bile de varză murată necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 237 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 799 de fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, ulei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bile De Varză Murată, Bile Delicioase De Varză Murată, și Bile De Șuncă De Varză Murată.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se amestecă șunca,carnea de vită și usturoiul. Gatiti amestecul, amestecand constant timp de 1 minut. Se amestecă 6 linguri de făină și se gătește amestecul la foc moderat, amestecând ocazional, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
șuncășuncă
3
Se amestecă varza murată, pătrunjelul și bulionul; gatiti timp de 3 minute sau pana se ingroasa si se lipeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
4
Se întinde amestecul pe un platou și se răcește cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Încălziți uleiul în friteuză la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron, amestecați împreună oul, laptele și 2 1/2 căni de făină. Formați amestecul de varză murată prin nivelarea lingurițelor în bile, înmuiați-le în amestecul de ouă și rotiți-le în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Varză AcrăVarză Acră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se prăjesc bilele în loturi timp de 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
7
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Se servește cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Nominalizare Renard Brut
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista