Bile De Rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bilele de rom. Această rețetă face 24 de porții cu 156 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr de cofetari, chipsuri de ciocolată semidulce, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), și Bile De Fasole Tort De Porumb, Aka Bile Fiesta.
Instrucțiuni
Așezați fursecurile de vanilie într-un robot de bucătărie și procesați-le în firimituri fine.
Încălziți chipsurile de ciocolată și siropul de porumb împreună într-o cratiță la foc mic. Gatiti, amestecand des, pana cand ciocolata este topita si neteda, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă romul și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Îndoiți firimiturile de prăjituri; aluatul va fi lipicios.
Puneți cratița în frigider până când aluatul este ferm și ușor de rulat, aproximativ 15 minute. Acoperiți 2 farfurii cu hârtie cerată; praf cu zahăr de cofetărie.
Rotiți aluatul în bile de 1 inch și așezați-le pe plăcile pregătite. Bile de rom praf cu zahăr cofetari. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Scoateți bilele de rom din frigider și transferați într-o pungă resigilabilă, inclusiv zahărul suplimentar al cofetarilor. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi complet bilele de rom cu zahărul cofetarilor.