Bile De Pește Daneze

Bile De Pește Daneze
Bile de pește Daneză necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 50 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 52 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, file de pește, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bile De Pește Daneze, Bile De Clătite Daneze, și Bile De Clătite Daneze (Aebleskiver) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă condimentul cu peștele tocat și făina.Bateți foarte bine amestecul și integrați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Adăugați ouă pe rând.Adăugați treptat lichidul.Dacă amestecul se coagulează, așezați vasul în apă fierbinte și bateți până când este din nou neted.Verifică-ți condimentul.Formați farsa în bile rotunde folosind 2 linguri înmuiate în apă fierbinte.Aduceți la fierbere aproximativ 2 halbe de apă sărată.Gatiti o minge pentru a verifica consistenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați mai mult ou dacă bila este prea moale sau smântână dacă este prea rigidă.Dacă mingea are dreptate gătește toate bilele, durează doar un minut să gătească și să plutească când sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Serviți ca aperitiv, utilizați în supa de broască țestoasă Daneză sau faceți-o într-o matriță în formă de inel și serviți-o cu un sos ca fel principal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista