Bile de cârnați de pui umplute cu Mozzarella, sos de roșii-busuioc, cartofi Cacio e Pepe și Broccolini prăjiți

Bile de cârnați de pui umplute cu Mozzarella, sos de roșii-busuioc, cartofi Cacio e Pepe și Broccolini prăjiți
Mozzarella umplute bile cârnați de pui, sos de tomate-busuioc, Cacio e Pepe cartofi și friptură Broccolini este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1243 calorii, 61G de proteine, și 88G de grăsime per portie. Pentru $ 7.4 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți usturoi, broccolini, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Bile de cârnați de pui umplute cu Mozzarella, sos de roșii-busuioc, cartofi Cacio e Pepe și Broccolini prăjiți, Pui fiert Caprese cu tăiței de dovlecei Cacio e Pepe, și Cârnați, Mozzarella Și Ardei Umpluți Cu Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Cartofi pentru copii și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere apoi apă sărată și gătiți până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
În timp ce cartofii ajung la fierbere, așezați o foaie de copt antiaderentă alături de un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Scoateți 12 bucăți de mozzarella de mărimea mușcăturii din apă și așezați-o pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți cârnații din carcase, dacă nu este disponibil în vrac, și puneți-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Combinați carnea într-o singură Movilă, apoi înscrieți-o în 4 secțiuni. Fiecare secțiune va produce 3 chifteluțe mari de cârnați. Pentru a forma fiecare minge, luați o mână de carne și înfășurați-o în jurul unei bucăți de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
8
Rotiți 12 bile. Spală-te. Înveliți bilele cu o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Coaceți 18 până la 20 de minute până când sunt fierte și rumenite uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
În timp ce bilele se gătesc, tăiați capetele broccolini curate și împrăștiați uniform pe o foaie de copt. Radeți sau tocați 2 până la 3 căței de usturoi și stropiți broccolini și usturoi cu ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper și prăjiți 12 până la 15 minute pentru a croi blaturile broccolini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
BroccoliniBroccolini
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
În timp ce broccolini se prăjește, adăugați roșiile într-o oală mică sau tigaie, amestecați cu un masher de cartofi și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
BroccoliniBroccolini
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se încălzește la foc mediu, apoi se fierbe pentru a reduce aproximativ 8 până la 10 minute.
13
Când cartofii sunt fragede, scurgeți și reveniți la oala fierbinte pentru a le usca puțin. Puneți cartofii cu 1/2 cană stoc sau lapte, 1/2 până la 2/3 cană brânză Romano rasă, câteva mâini generoase, mult piper negru și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Opriți focul de pe roșii și amestecați 1/2 cană de pesto pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
15
Serviți trei bile de cârnați umplute cu brânză cu sos de roșii-busuioc deasupra sau dedesubt, cacio e pepe cartofi zdrobiți și broccolini alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista