Bile de cârnați de pui umplute cu Mozzarella, sos de roșii-busuioc, cartofi Cacio e Pepe și Broccolini prăjiți

Mozzarella umplute bile cârnați de pui, sos de tomate-busuioc, Cacio e Pepe cartofi și friptură Broccolini este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1243 calorii, 61G de proteine, și 88G de grăsime per portie. Pentru $ 7.4 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți usturoi, broccolini, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Bile de cârnați de pui umplute cu Mozzarella, sos de roșii-busuioc, cartofi Cacio e Pepe și Broccolini prăjiți, Pui fiert Caprese cu tăiței de dovlecei Cacio e Pepe, și Cârnați, Mozzarella Și Ardei Umpluți Cu Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Cartofi pentru copii și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere apoi apă sărată și gătiți până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
În timp ce cartofii ajung la fierbere, așezați o foaie de copt antiaderentă alături de un bol de amestecare.
Scoateți 12 bucăți de mozzarella de mărimea mușcăturii din apă și așezați-o pe suprafața de lucru.
Scoateți cârnații din carcase, dacă nu este disponibil în vrac, și puneți-l într-un castron.
Combinați carnea într-o singură Movilă, apoi înscrieți-o în 4 secțiuni. Fiecare secțiune va produce 3 chifteluțe mari de cârnați. Pentru a forma fiecare minge, luați o mână de carne și înfășurați-o în jurul unei bucăți de mozzarella.
Rotiți 12 bile. Spală-te. Înveliți bilele cu o picătură de ulei de măsline.
Coaceți 18 până la 20 de minute până când sunt fierte și rumenite uniform.
În timp ce bilele se gătesc, tăiați capetele broccolini curate și împrăștiați uniform pe o foaie de copt. Radeți sau tocați 2 până la 3 căței de usturoi și stropiți broccolini și usturoi cu ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper și prăjiți 12 până la 15 minute pentru a croi blaturile broccolini.
În timp ce broccolini se prăjește, adăugați roșiile într-o oală mică sau tigaie, amestecați cu un masher de cartofi și condimentați cu sare și piper.
Se încălzește la foc mediu, apoi se fierbe pentru a reduce aproximativ 8 până la 10 minute.
Când cartofii sunt fragede, scurgeți și reveniți la oala fierbinte pentru a le usca puțin. Puneți cartofii cu 1/2 cană stoc sau lapte, 1/2 până la 2/3 cană brânză Romano rasă, câteva mâini generoase, mult piper negru și puțină sare.
Opriți focul de pe roșii și amestecați 1/2 cană de pesto pregătit.
Serviți trei bile de cârnați umplute cu brânză cu sos de roșii-busuioc deasupra sau dedesubt, cacio e pepe cartofi zdrobiți și broccolini alături.