Bile Brie cu sos picant de afine

Bile Brie cu sos picant afine scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 324 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de usturoi, pesmet condimentat italian, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bile de creveți cu castane de apă și sos picant de soia, Bile de orez de susan cu sos de scufundare cu ardei roșu, și Bile de porc vietnameze cu sos de scufundare fierbinte și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați Brie și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine cu mâinile până se combină. Formați amestecul de brânză în bile de 1". Înmuiați bilele în ou; dragă în făină. Se înmoaie din nou în ou; se rulează în pesmet, apăsând ferm, astfel încât firimiturile să adere.
Așezați bile brie pe hârtie de ceară; se răcește cel puțin 1 oră.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2" într-un cuptor olandez; se încălzește la 35
Se prăjesc bile de brânză, în loturi, până devin aurii, aproximativ 1 minut; se scurge pe prosoape de hârtie.
Serviți imediat cu sos picant de afine.