Bietole Al Forno: sfeclă prăjită cu sparanghel

Bietole Al Forno: sfeclă prăjită cu sparanghel
Bietole Al Forno: sfecla prăjită cu sparanghel necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe sparanghel jumbo, sare kosher, parmigiano-reggiano, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rigatoni Al Forno (Rigatoni coapte) cu sparanghel prăjit și pe, Iepure prăjit Italian (Coniglio Al Forno), și Patate al forno (cartofi prăjiți la cuptor italieni).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți sarea kosher pe o foaie de prăjituri suficient de mare pentru a ține sfecla și așezați sfecla necojită pe sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se introduce la cuptor și se gătește 45 de minute. Între timp, tăiați centimetrul inferior lemnos al sparanghelului și curățați ultimii trei centimetri din fundul tulpinii și lăsați-l deoparte. Când au trecut cele 45 de minute, deschideți ușa cuptorului și așezați cu grijă sparanghelul în jurul sfeclei deasupra sării. Reveniți la cuptor și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți din cuptor și scoateți sparanghelul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați cu puțină sare în tigaia de prăjire. Lăsați sfecla să se răcească 5 minute și apoi curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Tăiați sfecla decojită în zaruri de 1/4 inci și puneți-o într-un bol de bucătărie. Îmbrăcați sfecla cu oțetul și uleiul rămas și condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați frisee în vasul de sfeclă și aruncați pentru a amesteca bine. Aranjați amestecul de sfeclă și frisee peste sparanghel, radeți cioburile de Parmigiano și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cret AndiveCret Andive
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista