Bibimbap de legume de vară cu porumb, dovlecei și fasole neagră
Rețeta Bibimbap de legume de vară cu porumb, dovlecei și fasole neagră ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 406 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 133 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos gochujang, fasole, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Boluri de Burrito cu Quinoa de legume de vară cu porumb, dovlecei și fasole neagră, Mic dejun Taco Hobo pachete cu fasole neagră, dovlecei și porumb, și Bibimbap Vegetal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fierbere, reduceți focul și fierbeți la foc mic până când orezul este fraged și toată apa a fost absorbită.Asamblați boluri bibimbap și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.