Bibanul de mare și prazul fiert cu sos de muștar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 256 calorii, 35g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praz, maghiran, file de grup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Bas cu dungi cu praz fiert, portocaliu și cimbru, Praz în sos de muștar, și Biban de mare la grătar cu sos Miso-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați praz; saut 4 minute. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Scoateți amestecul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați andive în tigaie. Saut 9 minute; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
7
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de praz. Puneți lingura într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Combinați vinul, sucul de scoici și 2 linguri de muștar în tigaie; gatiti la foc mediu-mare pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se ia de pe foc; se amestecă maghiranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
10
Întindeți 2 linguri de muștar uniform pe ambele părți ale fileurilor. Aranjați fileurile deasupra legumelor și turnați amestecul de vin peste fileuri. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.