Biban de mare întreg prăjit cu cartofi și măsline

Întregul biban de mare prăjit cu cartofi și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 702 calorii, 96G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.96 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână snapper, rozmarin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Biban De Mare Prăjit Cu Fenicul, Portocale De Sânge Și Măsline, Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, și Bas prăjit cu cartofi, ceapă și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie mare, aruncați cartofii cu 2 linguri de ulei de măsline, pătrunjelul tocat și rozmarinul; condimentează cu sare și piper.
Întindeți cartofii într-un strat uniform. Împrăștiați roșiile și măslinele peste cartofi și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline.
Condimentați cavitatea peștelui cu sare și piper și umpleți pătrunjelul și crenguțele de cimbru în ea.
Puneți peștele pe cartofi și turnați vinul peste el. Frecați suprafața peștelui cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți peștele timp de 50 de minute sau până când este aproape gătit. Aruncați folia și ungeți peștele cu sucurile de tigaie.
Coaceți peștele timp de aproximativ 20 de minute mai mult sau până când este fiert și cartofii sunt fragede.
Pentru a servi, transferați peștele pe o suprafață de lucru.
Transferați cartofii, roșiile și măslinele într-un platou. Filetați peștele și așezați fileurile deasupra cartofilor.
Se toarnă sucurile de tigaie peste pește și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio