Biban de mare întreg cu vinetă de Serrano-busuioc carbonizată
Biban de mare întreg cu carbonizate Serrano-busuioc Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 760 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 7.83 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, frunze de busuioc, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piersici cu șuncă Serrano și busuioc, Cotlete de porc prăjite cu vinetă de șuncă Serrano, și Tocană de mazăre-Squash cu busuioc și Serrano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ardei iute, ceapă, usturoi, muștar, oțet și sare și piper într-un blender și amestecați până se combină. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un bol și se amestecă busuiocul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Ungeți ambele părți ale peștelui cu uleiul și condimentați fiecare cu 1 linguriță de sare și piper, inclusiv cavitatea. Umpleți cavitatea fiecărui pește cu o parte din busuioc. Grătați fiecare pește Până când este ușor carbonizat pe 1 parte, aproximativ 4 până la 5 minute. Folosind o spatulă grea, întoarceți cu grijă peștele, închideți capacul și continuați grătarul până când tocmai ați fiert, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Caracatiță Brite
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De Legume
5
Scoateți de pe grătar și stropiți imediat fiecare pește cu 2 linguri de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.