Biban De Mare În Stil Ligurian
Basul de mare în stil Ligurian este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 601 calorii, 65g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Un amestec de cartofi Yukon gold, măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Biban De Mare Stil Thailandez, Bas aburit în stil chinezesc, și Biban De Mare Aburit, Stil Cantonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o tigaie foarte mare, aruncați cartofii, roșiile, măslinele și busuiocul cu 1/2 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Faceți 3 tăieturi superficiale pe ambele părți ale fiecărui pește. Frecați fiecare pește cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți peștele în tigaia de prăjire, băgându-i în legume. Prăjiți aproximativ 40 de minute, până când legumele sunt fragede și peștele este gătit.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin în restul de 1 lingură de ulei de măsline la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute. Puneți nucile de pin peste pește și legume în tigaia de prăjire și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.