Biban De Mare Umplut Cu Fenicul Și Măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bibanul umplut cu fenicul și măsline. Această rețetă servește 2 și costă 26,11 USD pe porție. O porție conține 1863 calorii, 285g de proteine, și 62g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână biban de mare, sare și piper, fenicul cu bulb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Biban De Mare Prăjit Cu Fenicul, Portocale De Sânge Și Măsline, Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, și Biban de mare cu roșii și măsline.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în pene subțiri și tăiați feniculul subțire înainte de a tăia fiecare felie în bastoane, rezervând frunzele verzi.
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și sotati ceapa și feniculul. Păstrați căldura destul de scăzută pentru a preveni arderea oricărui lucru și urmăriți tigaia. Când feniculul și ceapa încep să se caramelizeze, scoateți-le de pe foc.Clătiți peștele și uscați-l în interior și în exterior. Condimentați interiorul generos cu sare și piper și periați pielea peste tot cu ulei de măsline.
Așezați fiecare pește în centrul unei bucăți de staniol suficient de mare pentru a înfășura un singur pește.Puneți cât mai mult din amestecul de ceapă și fenicul în fiecare pește, îngrămădind restul alături de peștele de pe staniol. Feliați fiecare măsline în patru felii și introduceți-le în bibanul de mare, precum și împrăștiați-le în jurul peștilor.Înfășurați cu atenție pachetul wach, încercând să sigilați tot aburul și sucurile și puneți-l într-un vas rezistent la cuptor.
Coaceți în mijlocul cuptorului la 200C timp de aproximativ 20 de minute sau până când peștele este doar gătit.
Se servește imediat, garnisit cu frunzele de fenicul, de preferință pe piure cremos.Note: felul de mâncare ar fi un fel de mâncare ideal pentru cină, deoarece îl puteți duce la o etapă pregătită pentru cuptor și apoi lăsați-l în cuptor în timp ce sosesc oaspeții. Măslinele ridică ceea ce altfel ar putea fi un fel de mâncare excesiv de dulce sau bland și îl fac ceva extraordinar pe care aș fi destul de fericit să îl găsesc într-un meniu de restaurant.Mai mult deliciousness pentru tine!Fregola Sarda cu sos de roșii, hamsii, ardei iute și măsline
Pui cu roșii, măsline și capere din preferatele familiei Hazan
Salată de fenicul și portocale de sânge cu fistic prăjit
Risotto de cârnați și fenicul
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.