Bibanul de mare prăjit cu sos de Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $24.12 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2636 calorii, 232g de proteine, și 154g de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat, capere, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Biban De Mare Prăjit Cu Sos De Capere, Biban de mare cu sos de citrice-măsline-Caper, și Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper.
Instrucțiuni
1
Verificați fileul de biban de mare pentru orice oase și solzi rătăcitori și împărțiți-l în 4 porții egale.Condimentați fileurile generos cu sare și piper și dragați ușor în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Seabass
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare (de preferință antiaderentă) la foc mediu și sotati bibanul timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte.În timp ce bibanul se gătește, măcinați pătrunjelul, caperele, hamsiile și usturoiul într-un mortar cu un pistil sau într-un robot de bucătărie. În cele din urmă, când este destul de bine amestecat împreună, adăugați muștarul, sucul de lămâie și uleiul de măsline virgin rămas.Se condimentează cu piper și se verifică salt.To serviți, lingurați o parte din sos pe fiecare dintre farfuriile încălzite și așezați cu grijă bibanul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pentru Ungerea Insertului
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Seabass
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.