Biban de mare prăjit cu broccoli îmbrăcat în citrice

Biban de mare prăjit cu broccoli îmbrăcat în citrice
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, bibanul de mare prăjit cu broccoli îmbrăcat în citrice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 706 calorii, 43G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 5,3 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 342 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână biban de mare, broccoli, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biban de mare prăjit cu ulei de citrice și Avocado, Biban de mare prăjit în tigaie cu vinetă de roșii cu citrice-moștenire, și Biban De Mare Prăjit În Tigaie.

Instrucțiuni

1
Înainte de a începe să gătiți, pregătiți totul. Tăiați fiecare file de biban de mare, astfel încât să aibă ambele aceeași formă, apoi marcați pielea, tăind ușor carnea, de 5 sau 6 ori la intervale de aproximativ 1 cm. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
2
Segmentați felia portocalie de sus și de jos, apoi tăiați pielea și miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3
Tăiați fiecare segment, apoi stoarceți sucul din restul de portocală într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați broccoli în flori de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Pentru a face salata caldă de broccoli, gătiți floretele într-o tigaie cu apă sărată clocotită timp de 1 min până când sunt fierte. În timp ce broccoli se gătește, puneți o tigaie la foc. De îndată ce broccoli este gătit, scurgeți-l, apoi răsturnați direct în tigaia fierbinte pentru a arde toată umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Opriți focul, apoi împrăștiați segmentele portocalii peste broccoli. Aruncați câteva clipe doar pentru a încălzi, apoi răsturnați într-un castron și îmbrăcați-vă cu sucul de portocale și 2 lingurițe de ulei de măsline. Se condimentează cu piper și o mică stropire de sare de mare, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Ștergeți tigaia. Condimentați peștele cu puțină sare și piper chiar înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți tigaia până când este foarte fierbinte, apoi adăugați 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Așezați fileurile de pește în tigaie, cu pielea în jos. De îndată ce intră, apăsați fiecare file în jos cu degetele sau cu o felie de pește pentru a-l opri să se onduleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Reduceți focul la mediu, apoi lăsați peștele să gătească 3-4 minute, netulburat, până când puteți vedea că carnea a gătit două treimi din drum și pielea este crocantă și maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Întoarceți fileurile, apoi prăjiți-le pe partea de carne timp de aproximativ 2 minute până când tocmai ați terminat, ungând pielea cu uleiul în tigaie în timp ce gătește. Se lasă să se odihnească pe o farfurie caldă, cu pielea în sus și se unge cu uleiul fierbinte și sucurile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se toarnă 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie și se pune la loc la foc mare. Împrăștiați în capere și hamsii, apoi gătiți până când încep să fie crocante. Radeți peste coaja de lămâie și strecurați sucul de lămâie. Dacă nu există suficiente sucuri în tigaie pentru a stropi peste ambele farfurii, adăugați un strop mai mult ulei. Acum sunteți gata să vă pregătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista