Biban de mare prăjit cu broccoli îmbrăcat în citrice
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, bibanul de mare prăjit cu broccoli îmbrăcat în citrice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 706 calorii, 43G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 5,3 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 342 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână biban de mare, broccoli, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biban de mare prăjit cu ulei de citrice și Avocado, Biban de mare prăjit în tigaie cu vinetă de roșii cu citrice-moștenire, și Biban De Mare Prăjit În Tigaie.
Instrucțiuni
Înainte de a începe să gătiți, pregătiți totul. Tăiați fiecare file de biban de mare, astfel încât să aibă ambele aceeași formă, apoi marcați pielea, tăind ușor carnea, de 5 sau 6 ori la intervale de aproximativ 1 cm. Pune deoparte.
Segmentați felia portocalie de sus și de jos, apoi tăiați pielea și miezul.
Tăiați fiecare segment, apoi stoarceți sucul din restul de portocală într-un castron.
Tăiați broccoli în flori de dimensiuni medii.
Pentru a face salata caldă de broccoli, gătiți floretele într-o tigaie cu apă sărată clocotită timp de 1 min până când sunt fierte. În timp ce broccoli se gătește, puneți o tigaie la foc. De îndată ce broccoli este gătit, scurgeți-l, apoi răsturnați direct în tigaia fierbinte pentru a arde toată umezeala.
Opriți focul, apoi împrăștiați segmentele portocalii peste broccoli. Aruncați câteva clipe doar pentru a încălzi, apoi răsturnați într-un castron și îmbrăcați-vă cu sucul de portocale și 2 lingurițe de ulei de măsline. Se condimentează cu piper și o mică stropire de sare de mare, apoi se lasă deoparte.
Ștergeți tigaia. Condimentați peștele cu puțină sare și piper chiar înainte de gătit.
Încălziți tigaia până când este foarte fierbinte, apoi adăugați 2 lingurițe de ulei.
Așezați fileurile de pește în tigaie, cu pielea în jos. De îndată ce intră, apăsați fiecare file în jos cu degetele sau cu o felie de pește pentru a-l opri să se onduleze.
Reduceți focul la mediu, apoi lăsați peștele să gătească 3-4 minute, netulburat, până când puteți vedea că carnea a gătit două treimi din drum și pielea este crocantă și maro.
Întoarceți fileurile, apoi prăjiți-le pe partea de carne timp de aproximativ 2 minute până când tocmai ați terminat, ungând pielea cu uleiul în tigaie în timp ce gătește. Se lasă să se odihnească pe o farfurie caldă, cu pielea în sus și se unge cu uleiul fierbinte și sucurile din tigaie.
Se toarnă 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie și se pune la loc la foc mare. Împrăștiați în capere și hamsii, apoi gătiți până când încep să fie crocante. Radeți peste coaja de lămâie și strecurați sucul de lămâie. Dacă nu există suficiente sucuri în tigaie pentru a stropi peste ambele farfurii, adăugați un strop mai mult ulei. Acum sunteți gata să vă pregătiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio