Biban de mare negru cu andive și struguri

Biban de mare negru cu andive și struguri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare negru cu andive și struguri. O porție conține 220 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de slănină, ulei vegetal, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma strugurii roșii, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bas negru ars cu Scallion-Chile Relish, Gătiți cartea: andive, mere și struguri, și Biban de mare negru ars cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți slănina la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă toate, cu excepția a 4 linguri de grăsime.
3
Adăugați andivele în tigaie. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumenesc si se inmoaie, 6 minute. Se amestecă slănina; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați andivele într-un castron și păstrați-le la cald. Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți uleiul vegetal în fiecare dintre cele 2 plăci mari antiaderente. Condimentați peștele cu sare și piper și adăugați fileurile la skillets, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea este rumenita si crocanta, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până când carnea este doar albă, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați strugurii la skillets și gătiți, amestecând, până la fierbinte, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
7
Transferați peștele și strugurii pe farfuriile de deasupra andivelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista