Biban de mare negru cu andive și struguri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare negru cu andive și struguri. O porție conține 220 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de slănină, ulei vegetal, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma strugurii roșii, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bas negru ars cu Scallion-Chile Relish, Gătiți cartea: andive, mere și struguri, și Biban de mare negru ars cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți slănina la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 4 linguri de grăsime.
Adăugați andivele în tigaie. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumenesc si se inmoaie, 6 minute. Se amestecă slănina; se condimentează cu sare și piper.
Transferați andivele într-un castron și păstrați-le la cald. Ștergeți tigaia.
Încălziți uleiul vegetal în fiecare dintre cele 2 plăci mari antiaderente. Condimentați peștele cu sare și piper și adăugați fileurile la skillets, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea este rumenita si crocanta, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până când carnea este doar albă, cu 2 minute mai mult.
Adăugați strugurii la skillets și gătiți, amestecând, până la fierbinte, aproximativ 1 minut.
Transferați peștele și strugurii pe farfuriile de deasupra andivelor și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.