Biban de mare frigărui cu Pesto de spanac și Salsa de Mango
Biban de mare frigărui cu Pesto de spanac și Salsan de Mango este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 624 calorii. Pentru $ 8.24 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, mango semi-coapte, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe de pasiune și mango ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Biban De Mare Chilian Cu Salsa De Mango La Grătar, Miel frigărui cu Pesto de migdale-mentă, și Creveți de rozmarin frigărui cu Pesto de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toacă fin 1 cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2
Combinați 1/2 cană de ulei de măsline extravirgin Bertolli, mentă și usturoi tocat într-un vas mare de copt nealuminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Usturoi
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Adăugați biban de mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seabass
4
Între timp, combinați mango, roșii, ceapă și busuioc într-un castron mare. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Ceapă
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Procesați spanacul, restul de 3 căței de usturoi, nuci de pin, restul de 1/2 cană de ulei de măsline și brânză în robotul de bucătărie până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ulei De Măsline
Nuci De Pin
Spanac
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Scoateți bibanul de mare din marinată, aruncând marinada. Frigărui biban de mare, apoi grătar sau grătar, întorcându-se ocazional, 5 minute sau până când bibanul de mare fulgează cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Seabass
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Serviți bibanul de mare cu pesto și salsa de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seabass
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.